Ми у Facebook
01.05.2024, 11:38

У чому переваги встановлення пароконвектомату

Одним із найбільш затребуваних та універсальних приладів на сучасній кухні є пароконвектомат. По суті, це більш прогресивна та багатофункціональна піч, яка крім нагріву здатна генерувати вологість і забезпечити рівномірний прогрів за рахунок примусової конвекції. Професійні установки RATIONAL в BMSERVICE здатні швидко та якісно готувати різноманітні страви зі збереженням смаку, соковитості та максимальної користі.

Пароконвектомат є універсальним помічником на кухні будь-якого ресторану, адже пристрій може готувати м'ясо, рибу, овочі та інші продукти, зберігаючи структуру та поживні властивості. При цьому можуть виконуватися різні процеси: варіння, тушкування, смаження, бланшування тощо. Все це робить установку незамінною на професійній кухні.

Чому потрібно купити пароконвектомат

Кожен власник бажає оптимізувати своє виробництво, мінімізувати витрати та підвищити прибутковість бізнесу. При цьому потрібно виділити чотири ключові переваги в установці пароконвектомату:

  1. Продуктивність. За рахунок значних розмірів можна готувати досить великі партії однотипної продукції. Крім того, на різних рівнях можуть розміщуватись різні страви: випічка, м'ясо, риба і т.д. При цьому можна бути впевненим, що запахи не будуть перемішуватись, оскільки самі страви обволікає пар. Це максимально зручно в рамках однієї кухні з досить широким меню.
  2. Економічність. Якщо провести нескладні розрахунки можна зрозуміти, що наявність пароконвектомату дозволяє істотно знизити витрати електроенергії, води та газу.
  3. Час. Комбінація пари, високої температури та конвекції дозволяє суттєво прискорити приготування продуктів без втрати смакових, поживних та ароматичних якостей. Кухар сам може задавати потрібні параметри, щоб досягти відмінного результату.
  4. Трудові витрати. За рахунок універсальності та автоматизації установок, на кухні потрібно менше персоналу для приготування страв. При цьому можна обслужити більше гостей без суттєвої метушні.

Ці чотири фактори дозволяють зрозуміти, які вигоди отримає заклад при встановленні на кухні професійного пароконвектомату. Як правило, досвідчені кухарі за замовчуванням вимагають наявності даного апарату у своєму робочому просторі.

Переваги пароконвектоматів

Зараз на ринку представлений колосальний асортимент пароконвектоматів, починаючи від побутових на 4 дека та закінчуючи професійними на 24 рівні. При цьому все обладнання має приблизно ідентичний принцип дії та базові опції. Відповідно в порівнянні з класичними духовими шафами можна виділити досить великий перелік плюсів, які мають пароконвектомати:

  • паралельно можна готувати різні страви;
  • смак і запах між рівнями не перемішуються;
  • є можливість регулювання температури та вологості;
  • продукти зберігають соковитість та всі поживні речовини;
  • за рахунок конвекції немає потреби обмежувати продукти;
  • є багато автоматичних програм та можливість програмування;
  • істотна економія ресурсів.

Ці фактори підтверджують, що витрати на купівлю пароконвектомату є вірним рішенням, яке підвищить якість страв, прискорить видачу та швидко окупиться. У таких установках можна обсмажувати та запікати різні продукти. Відмінно тушкуються та готуються парові страви, які зберігають максимум вітамінів та мінералів. За рахунок опції регенерації можна швидко розморозити продукцію або розігріти готові страви без втрати смакових якостей. У пароконвектоматі можна готувати пудинги, пироги та навіть невеликі тортики, що робить їх мультифункціональними установками на професійній кухні.

На правах реклами






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ